February 22, 2012

Kuldsed feta juustu ja tomati pirukad

Minu sünnipäevalaua aukülalised ja uustulnukad - feta juustu ja tomati pirukad.

Õhtu saabudes jäi vaid oodata ainult külaliste tagasisidet pirukate osas. Huraaa - maitsesid ja väga!
See tähendas ainult ühte, neid tuli meisterdada ka järgneval sündmusel/istumisel!

Pirukad on mõnusa mahlase maitsega. 
Oodata tasub siin aga värskeid  koduseid
tomateid, mis annab pirukale kindlasti armastust
rohkem juurde. 

HEAD ISU!




RETSEPT
 
Taina võib vormida ise kui ka kasutada poest ostetud leht ja pärmitaigna segu.
Vormi taignast paraja suuruse ja paksusega ruudud, mille sisse paned meelepärase koguse feta juustu ja selle peale aseta u 3-5 tomatitükki. Täidisega ei tohiks liialdada, kuna nurki kokku tõmmates võib ahjus küpsedes pirukas täitsa lahti minna.
Maitseaineid ei ole vaja lisada, kuna feta juust iseenesest on juba soolase maitsega ja tomat muudab selle kogu paketi mahedamaks.
* Kui pirukad on valmimas, võta pirukad korra veel ahjust välja ning määri neid margariiniga, et anda pirukale viimane kuldne lihv.
Tehke oma kõhule pai!


Elunautleja: Liis

No comments:

Post a Comment

Post a Comment