Minu sünnipäevalaua aukülalised ja uustulnukad - feta juustu ja tomati pirukad.
Õhtu saabudes jäi vaid oodata ainult külaliste tagasisidet pirukate osas. Huraaa - maitsesid ja väga!
See tähendas ainult ühte, neid tuli meisterdada ka järgneval sündmusel/istumisel!
Pirukad on mõnusa mahlase maitsega.
Oodata tasub siin aga värskeid koduseid
tomateid, mis annab pirukale kindlasti armastust
rohkem juurde.
HEAD ISU!
RETSEPT
Taina
võib vormida ise kui ka kasutada poest ostetud leht ja pärmitaigna segu.
Vormi taignast paraja suuruse ja paksusega ruudud, mille sisse paned meelepärase koguse feta juustu ja selle peale aseta u 3-5 tomatitükki. Täidisega ei tohiks liialdada, kuna nurki kokku tõmmates võib ahjus küpsedes pirukas täitsa lahti minna.
Maitseaineid ei ole vaja lisada, kuna feta juust iseenesest on juba soolase maitsega ja tomat muudab selle kogu paketi mahedamaks.
Vormi taignast paraja suuruse ja paksusega ruudud, mille sisse paned meelepärase koguse feta juustu ja selle peale aseta u 3-5 tomatitükki. Täidisega ei tohiks liialdada, kuna nurki kokku tõmmates võib ahjus küpsedes pirukas täitsa lahti minna.
Maitseaineid ei ole vaja lisada, kuna feta juust iseenesest on juba soolase maitsega ja tomat muudab selle kogu paketi mahedamaks.
*
Kui pirukad on valmimas, võta pirukad korra veel ahjust välja ning määri neid
margariiniga, et anda pirukale viimane kuldne lihv.
Tehke oma kõhule pai!
Elunautleja: Liis
No comments:
Post a Comment