February 20, 2012

Energiapomm või söögikorra asendaja!

Hetkel, kui Päike aina enam ennast meile ilmutama hakkab, tunneme, et energiavoog on suur ja himu midagi põnevat teha, hakkab tagasi tulema.
Ka mina olen juba pikemat aega Päikest tagasi igatsenud ja olen hakanud ennast vaikselt salakavala kevade tulekuks ette valmistama.
Kuna tervisetargad räägivad, et päevas peame erinevaid puuvilju tarbima ja seda toidukordade vahel, siis olgem ausad, ei ole mul mugav oma banaane ja õunu kotis tassida, et neid teatud kellaajal süüa.
Seega - kuna kapi otsas on olemas saumikser ja köögikapis parasjagu õun ja kiivi ning külmkapis apelsinimahl ( 100% ) siis otsustasin valmistada endale energiapommi!



Teadagi, et puuviljad tekitavad peale manustamist mõnusa tunde, aga sellel kõige ootusärevamal kuul - veebruaris
soovime me saada just seda kohest ja suurt energiasüsti!
Seega, parim moodus selleks on jagada teiega oma nippi.
Üks kiivi, pool õuna ja lisada apelsinimahla (100%), mis muudab joogi mõnusalt hapuks.
Uskumatu, kuidas see nii kiirelt mõjus. Tundsin ennast juba tunni mõõdudes imeinimesena, kellele oleks nagu energiasüst tehtud.
Pealegi tervislik - palju vitamiine, mõnus maitse ja täidab söögiisu korral sinu kõhukese.

Kes me soovime midagi mahedamat, et maitse suus ei oleks nii hapu siis  valisin järgmisel hommikul õuna asemel banaani. Maitse on kohe märgatavalt palju mahedam ja banaan sulab suus. Aga muidugi säilib ka veidikese hapukat maitset kuna sisse segasin apelsini mahla. AGA see kõik toimib suppper hästi ka õunamahlaga ning nii on maitse märgatavalt mahedam.

Mõnusat maitseelamust Teile, kes te otsustate ennast mõnusa puuviljajoogiga süstida!
Tervet ja vitamiinirohket kevade algust!

Jään ootama ka Teie põnevaid lahendusi ja vitamiinisüsti nippe!









        Elunautleja Liis






No comments:

Post a Comment